Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Te koop

Te koop

Chalet of Stacaravan kopen

Droomt u van uw eigen chalet of stacaravan en bent u specifiek op zoek naar een chalet/stacaravan in het zuiden van Limburg? Wellicht kunnen wij u helpen aan een fraaie chalet of stacaravan. Wij hebben namelijk chalets en stacaravans te koop.Op deze manier kunt u het gehele jaar door terecht op onze camping. We hebben nog lege jaarplaatsen, waar u een chalet kunt plaatsen. Deze plaatsen hebben een oppervlakte van 150 tot 200 m2. Daarnaast heeft u de beschikking over 10 ampère elektra, uw eigen water, riolering en cai-aansluiting.

We hebben ook stacaravans te koop, die reeds al op een jaarplaats staan. Een stacaravan is echter niet geschikt om het gehele jaar in te verblijven. Echter vanaf 30 maart t/m 31 oktober kunt u heerlijk verblijven op een ruime plaats van 150 tot 200 m2.Ook op deze plaatsen heeft u de beschikking over 10 ampère elektra, uw eigen water, riolering en cia-aansluiting. 

Tarief voor 2018

Als u een chalet/stacaravan wilt kopen in 2018 dan bedragen de jaarkosten 1575,-. Deze kosten zijn exclusief de zogeheten verbruikskosten. Benieuwd naar onze chalets? Neem dan eens een kijkje op www.maatchalets.nl.

Heeft u interesse in een stacaravan. We hebben verschillende 2e handse stacaravans te koop, die wij voorheen in de verhuur gehad hebben. Goede onderhouden en van alle gemakken voorzien. 

Mocht u meer informatie wensen over het kopen van een chalet of stacaravan, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC