Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Stacaravans

Type E (6 pers.), B (4-6 pers.) en C (4 pers.)

Stacaravans
Wilt u een aluminium stacaravan huren, dan hebben we twee types tot uw beschikking. Type B is voor 4 tot 6 personen en type C is voor 4 personen. Type E is een nieuw type geschikt voor 6 personen. Alle stacaravans zijn te huur vanaf 1 april tot en met eind oktober.

Download hier onze tarievenlijst stacaravans 2018
Download hier onze inventarislijst stacaravans
Download hier onze algemene informatie stacaravans

Type E (6 personen) NIEUW
Deze nieuwe luxe stacaravan is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een tweepersoonsbed heeft en de andere ieder  twee losse bedden. Het gezellige woongedeelte is uitgerust met een ruime bank met tafel en 6 stoelen. Een luxe keuken inclusief inventaris. De stacaravan is voorzien van 2 badkamers, ieder met ruime douche en toilet en elektrische kachels.


Type B (4-6 personen)
Type B is geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer treft u 2 losse bedden aan. Van dit type hebben we 2 stacaravans die een derde slaapkamer hebben met een stapelbed. Dit stapelbed is geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

In het midden van de caravan bevindt zich het woongedeelte met een ruime en fijne bank. Daarnaast zijn de caravans uitgerust met complete keuken inclusief inventaris, douche, toilet en eettafel. Mocht het buiten wat frisjes zijn dan heeft de caravan een gaskachel of een elektrische kachel. In deze stacaravans worden huisdieren niet toegelaten en mag er niet binnen gerookt worden.Type C (4 personen)
Deze stacaravan is voorzien van 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een tweepersoonsbed heeft en de andere twee losse bedden. Het woongedeelte is uitgerust met een ruime en comfortabele bank met tafel. Daarnaast heeft u een complete keuken inclusief inventaris. De caravan heeft een eigen douche, een toilet en elektrische kachel. In dit type chalet wordt maximaal één huisdier toegelaten. Roken is niet toegestaan.
Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC