Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Finse vakantiewoning

Geschikt voor 8 personen

Finse vakantiewoning voor 8 personen
Bent u op zoek naar een fraaie vakantiewoning in het zuiden van Limburg? Zoek dan niet verder. Wij hebben een fraaie Finse vakantiewoning op onze camping.  

Onze luxe en warme Finse vakantiewoning is een unieke verblijfplaats voorzien van alle luxe. De binnenkant van de woning is uitgerust met warm hout voor een ultiem behaaglijke en knusse look. Tijdens uw verblijf bent u geheel afgezonderd van de andere chalets en stacaravans, zodat u heerlijk kunt genieten van de rust en uw gezelschap. De woning heeft een eigen houten schutting. Hierdoor voelt deze vakantiewoning als u tweede thuis. Ondanks dat het huisje is afgeschermd bevindt u zich wel centraal op de camping waardoor alle faciliteiten dichtbij zijn.

De woning is voorzien van 4 slaapkamers met voldoende kastruimte. De kamers zijn als volgt ingedeeld:

- 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed;
- 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed;
- 1 slaapkamer met een stapelbed (het bed is ook geschikt voor volwassenen);
- 1 ruime slaapkamer met 3 bedden.

Mocht u op vakantie zijn met een baby dan hebben we voor u een babyledikantje met een box. De woning bevat een erg gezellige en warme woonkamer met comfortabele banken en losse stoelen. Er is een open keuken aanwezig met koelkast, diepvries en magnetron. De keuken is compleet met inventaris. Daarnaast heeft u een ruime inloopdouche en een apart toilet. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen of te roken in de woningen.

Download hier onze tarievenlijst finse vakantiewoning 2018
Download hier onze inventarislijst finse vakantiewoning
Download hier onze algemene informatie finse vakantiewoning

Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC