Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Restaurant

Bei Os Op de Camping


Restaurant Bei OS Op de Camping
Tijdens uw verblijf op de camping heten wij u graag van harte welkom in ons restaurant. Wij zijn dagelijks geopend. U kunt bij ons terecht voor het ontbijt, de lunch of het diner. U kunt ons restaurant vinden bij de ingang van de camping, waar u ook de receptie kunt vinden. Wilt u lekker buiten genieten van uw maaltijden? Dat kan. Bij ons restaurant hebben we een groot lounge gedeelte met zonneterras en een speeltuin voor de kinderen. Mocht u benieuwd zijn naar onze maaltijden, dan hebben we hier een klein voorproefje:

Ontbijt
Iedere ochtend kunt u vanaf 9.00 uur bij ons aanschuiven voor een ontbijt. We hebben diverse ontbijten waaruit u kunt kiezen. Bent u met een grote groep, dan kunnen wij, op aanvraag, een ontbijtbuffet voor u regelen.

Lunch
Als lunch hebben we heerlijke tosti’s, vers belegde broodjes en ambachtelijke soepen.

Diner
Als diner kunt u kiezen uit diverse menu’s met schnitzels, Limburgs zuurvlees, een mals varkenshaasje en huisgemaakte hamburgers. Daarnaast hebben we nog een handige afhaalservice voor friet en snacks.

Toetje
Een maaltijd is eigenlijk niet compleet zonder een verfrissend toetje. Om die reden hebben we nu ook handijs en overheerlijke ijscoupes!

Het bovenstaande is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Breng een bezoek aan ons restaurant en bekijk onze menukaart.

Feestlocatie huren
Bent u op zoek naar een leuke en gezellige locatie voor een babyborrel, personeelsfeest, familiereünie of verjaardagfeest? Ons restaurant stellen we graag tot uw beschikking als feestlocatie. Hier kunt u gebruik van maken in de periode dat het rustig is op de camping en wanneer de camping gesloten is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC