Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Restaurant

"Bei os op de Camping"


Restaurant " Bei os op de Camping "
Tijdens uw verblijf op de camping heten wij u graag van harte welkom in ons restaurant.   U kunt bij ons terecht voor lunch en  diner. U kunt ons restaurant vinden bij de ingang van de camping, waar u ook de receptie kunt vinden. Wilt u lekker buiten genieten van uw maaltijden? Dat kan. Bij ons restaurant hebben we een groot lounge gedeelte met zonneterras en een speeltuin voor de kinderen.

Ons restaurant is ook toegankelijk voor wandelaars en gasten uit de buurt. 

Vanaf half oktober t/m 30 maart is ons restaurant alleen in de weekenden geopend.  Voor groepen zijn andere dagen ook mogelijk. 

Openingstijden : Vrijdag 11.00 - 20.30 uur  *   Zaterdag 11.00 - 20.30 uur  *  Zondag 10.00 - 20.30 uur

Mocht u benieuwd zijn naar onze maaltijden, dan hebben we hier een klein voorproefje:

Lunch
Als lunch hebben we heerlijke tosti’s, vers belegde broodjes en ambachtelijke soepen en maaltijdsalades. En nog veeeeel meeeeer !

Diner
Als diner kunt u kiezen uit diverse menu’s met schnitzels, Limburgs zuurvlees, maaltijdsalades, pasta's, malse biefstuk, vis van de dag,   huisgemaakte hamburgers etc.......

Daarnaast hebben we nog een handige afhaalservice voor friet en snacks.

Dessert
Een maaltijd is eigenlijk niet compleet zonder een verfrissend dessert. Om die reden hebben we nu ook handijs en overheerlijke ijscoupes! 

Het bovenstaande is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Breng een bezoek aan ons restaurant en bekijk onze menukaart.

Feestlocatie
Bent u op zoek naar een leuke en gezellige feestlocatie voor een babyborrel, personeelsfeest, familiereünie of verjaardagfeest? Ons restaurant  biedt verschillende mogelijkheden in de periode dat het rustig is op de camping en de camping gesloten is.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC