Reserveer hier uw kampeerplaats, safaritent of chalet

Pinkpop camping

Bent u op zoek naar een camping om een weekend te verblijven tijdens Pinkpop? Camping De Watertoren ligt op slechts 6 km van festivalterrein Megaland in Landgraaf. De plek waar Pinkpop jaarlijks wordt gehouden! De kaartverkoop is inmiddels al gestart, maar er zijn nog voldoende plekken beschikbaar voor een heerlijk verblijf op onze camping.

Mooie camping voor Pinkpop

Dit jaar vindt Pinkpop plaats op 19, 20 en 21 juni. Dit gezellige popfestival is een fantastische ervaring en wij maken uw weekend compleet door te zorgen voor een heerlijk verblijf op Camping De Watertoren! Wij bieden verschillende kampeerplaatsen aan, speciaal voor Pinkpop! Of u nou met een tent, caravan, vouwwagen of camper komt, iedereen is welkom!

Online reserveren voor 2022!

Bij ons kunt u ONLINE een plaats reserveren voor uw caravan – vouwwagen – camper of tent. U kunt een plaats met of zonder elektra reserveren. Als u plaats met elektra wenst, dan dient u voor 4 nachten te reserveren. Naast de camping hebben we een apart veld voor tentjes en auto’s indien men voor minder dan 4 nachten wil reserveren, zonder elektra.

Pinkpop camping

Kampeervakantie in Landgraad, Zuid-Limburg

Wij snappen dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Daarom kunt u rustig ons aanbod aan Pinkpop kampeerplaatsen bij Camping De Watertoren bekijken. Hier vind u ook alle informatie over de kampeerplaatsen zelf!

Boek een Pinkpop kampeerplaats!

Kamperen of huren?

Naast een groot aanbod aan ruim opgezette kampeerplaatsen, beschikken wij ook over chalets! Ons assortiment is zeer divers met verschillende aantallen slaapkamers, een eigen badkamer, en zelfs een chalet waar huisdieren welkom zijn! 

Boek uw favoriete chalet!

Overige informatie

Vanaf de camping hebben wij pendelbussen die smiddags en savonds naar Pinkpop rijden. Bij aankomst kunt u hiervoor een kaartje kopen. Enkel €5,00 of Retour €8,50 p.p .

Voor aankomst ontvangt u van ons een informatie e-mail.

Ons restaurant “Bei os op de Camping“ is dit weekend elke dag geopend. U kunt bij ons lekker ontbijten en lunchen. Ook hebben we lekkere warme maaltijden op onze menukaart staan.
Ook na Pinkpop kunt u nog gezellig nagenieten in ons restaurant onder genot van een hapje en een drankje!

Heeft u vragen over de Pinkpop Kampeerplaatsen of een algemene vraag? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen!