Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Te koop

Chalet of Stacaravan kopen

Droomt u van uw eigen chalet of stacaravan en bent u specifiek op zoek naar een chalet of stacaravan in het zuiden van Limburg? Wellicht kunnen wij u helpen aan een fraaie chalet of stacaravan. Wij hebben namelijk chalets en stacaravans te koop. Op deze manier kunt u het gehele jaar door terecht op onze camping. We hebben nog lege jaarplaatsen, waar u een chalet of stacaravan kunt plaatsen. Deze plaatsen hebben een oppervlakte van 150 tot 200 m2. Daarnaast heeft u de beschikking over 10 ampère elektra, uw eigen water, riolering en cai-aansluiting.

We hebben ook stacaravans te koop, die reeds al op een jaarplaats staan. Een stacaravan is echter niet geschikt om het gehele jaar in te verblijven. Echter vanaf 3 april t/m 25 oktober kunt u heerlijk verblijven op een ruime plaats van 150 tot 200 m2. Ook op deze plaatsen heeft u de beschikking over 10 ampère elektra, uw eigen water, riolering en cia-aansluiting. 

Tarief voor 2020

Als u een chalet of stacaravan wilt kopen in 2020 dan bedragen de jaarkosten € 1780,-. Deze kosten zijn exclusief de zogeheten verbruikskosten.

Benieuwd naar een chalet? Er zijn verschillende chaletbouwers, die mooie chalets aanbieden, zoals: Maat Chalets, De Bergjes of Duntep.

Heeft u interesse in een stacaravan. We hebben verschillende 2e hands stacaravans te koop, die wij voorheen in de verhuur gehad hebben. Goede onderhouden en van alle gemakken voorzien. 

Mocht u meer informatie wensen over het kopen van een chalet of stacaravan, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

seizoenjaarplaatsen-foto.jpg