10000004

Pinkpop

LET OP ! WE ZIJN VOLGEBOEKT. AUB NIET BELLEN OF ER NOG PLAATS IS.

Bent u op zoek naar een kampeerplaats tijdens Pinkpop? Dan bent u bij Camping De Watertoren aan het juiste adres! Op korte afstand van het festivalterrein kunt u hier lekker tot rust komen na een lange (maar leuke) festivaldag. 

Dit jaar is Pinkpop op 17, 18, en 19 juni. Dit gezellige popfestival vindt plaats op het festivalterrein Megaland in Landgraaf, slechts 6 km van onze camping verwijderd. 

U kunt begin oktober online een boeking doen op onze website. De kaartjes verkoop begint op vrijdag 5 november om 10.00 uur.

Heeft u geen kaartjes kunnen bemachtigen maar wel al een reservering bij ons gemaakt? U kunt op de dag van de kaart verkoop en de dag erna nog annuleren. Wij houden dan €25,- administratie kosten in van de aanbetaling, de rest krijgt u terug geboekt op uw rekening.

Annuleert u na deze dagen dan houden wij de regels aan zoals ze in onze voorwaarden staan. Het verplaatsen van de reservering is niet meer mogelijk.

Bij ons kunt u gemakkelijk online een plaats reserveren voor uw caravan – vouwwagen – camper of tent via onderstaande links. U kunt een plaats met of zonder elektra reserveren. Als u plaats met elektra wenst, dan dient u voor 4 nachten te reserveren (16 t/m 20 juni).

Naast de camping hebben we een apart veld voor tentjes en auto’s indien men voor minder dan 4 nachten wil reserveren, zonder elektra.

Let op ! U bent verplicht artikelen toe te voegen. Vul aantal in en vergeet niet op het groene vakje toevoegen te klikken.

Handig om te weten

Vanaf de camping hebben wij pendelbussen die 's middags en 's avonds naar Pinkpop rijden. Bij aankomst kunt u hiervoor een kaartje kopen.

Voor aankomst ontvangt u van ons een informatie e-mail. Ons restaurant “Bei os op de Camping“ is dit weekend elke dag geopend. U kunt bij ons lekker ontbijten en lunchen. Ook hebben we lekkere warme maaltijden op onze menukaart staan.

Ook na Pinkpop kunt u nog gezellig nagenieten in ons restaurant / bar onder genot van een hapje en een drankje.