Pinkpop

Als u op zoek bent naar een kampeerplaats tijdens Pinkpop, dan zit u op Camping De Watertoren aan het juiste adres. Op korte afstsand van het festivalterrein kunt u hier lekker tot rust komen na een lange (maar leuke) festivaldag. 

Dit jaar vindt  Pinkpop plaats op 19, 20 en 21 juni. Dit gezellige popfestival vindt plaats op het festivalterrein Megaland in Landgraaf, slechts 6 km van onze camping verwijderd. 

Heeft u geen kaartjes kunnen bemachtigen maar wel al een reservering bij ons gemaakt? U kunt op de dag van de kaart verkoop en de dag erna nog annuleren. Wij houden dan €25,- administratie kosten in van de aanbetaling, de rest krijgt u terug geboekt op uw rekening. Annuleert u na deze dagen dan houden wij de regels aan zoals ze in onze voorwaarden staan. 

Bij ons kunt u gemakkelijk ONLINE een plaats reserveren voor uw caravan – vouwwagen – camper of tent via onderstaande links. U kunt een plaats met of zonder elektra reserveren. Als u plaats met elektra wenst, dan dient u voor 4 nachten te reserveren.  Naast de camping hebben we een apart veld voor tentjes en auto’s indien men voor minder dan 4 nachten wil reserveren, zonder elektra.

U kunt ook een accommodatie reserveren

Handig om te weten

Vanaf de camping hebben wij pendelbussen die smiddags en savonds naar Pinkpop rijden. Bij aankomst kunt u hiervoor een kaartje kopen. Enkel €5,00 of Retour €8,50 p.p .

Voor aankomst ontvangt u van ons een informatie e-mail. Ons restaurant “Bei os op de Camping“ is dit weekend elke dag geopend. U kunt bij ons lekker ontbijten en lunchen. Ook hebben we lekkere warme maaltijden op onze menukaart staan.

Ook na Pinkpop kunt u nog gezellig nagenieten in ons restaurant onder genot van een hapje en een drankje.