Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Recreatieteam

Animatie team

Tussen 11 juli en 20 augustus staat er een enthousiast recreatieteam voor u klaar. Zij zorgen voor leuke activiteiten voor jong en oud, zowel in de buitenlucht als in onze recreatieruimte ‘Kidsclub de Paddestoel’ als het weer even tegenzit. Ook tijdens het Hemelvaartweekend vanaf 20 mei t/m 24 mei is er een recreatie team aanwezig.

Camping met animatie team

We zijn een camping in Limburg met een recreatieteam, waardoor er tijdens het hoogseizoen altijd wat te doen is. We zetten de activiteiten graag voor u op een rij:

 • Elke ochtend om 10:00 uur
  Kinderen kunnen lekker dansen en knutselen in de recreatieruimte.
 • Elke middag om 14:00 uur
  Elke dag is er een nieuwe middagactiviteit zoals sport of spellen.
 • Elke avond om 19:00 uur
  ’s Avonds is er een meeleeftheater of kleuterkwartier.
 • Elke avond om 20:00 uur
  We sluiten de dag af met een avondactiviteit zoals volleybal, voetballen, avondwandelingen of het spannend spel zoals Levend Stratego .
 • Elke dinsdag avond tussen 19.00 en 21.00
  Gezinnen die er samen op uit willen kunnen mee gaan met onze natuurwandeling. De natuurwandelingen zijn onder leiding van gidsen van IVN die precies weten waar de mooie plekken in de omgeving liggen.

Bovendien zorgen we er op de camping met het recreatieteam voor dat we wekelijks nieuwe thema’s laten terugkomen. We organiseren bijvoorbeeld The Voice of Camping de Watertoren en andere thema’s zoals Cowboys en Indianen, Geinige Griezels en een Sportweek. Elk seizoen hebben we andere thema’s.

We zijn een camping met een enthousiast recreatieteam, maar hebben af en toe ook even rust nodig. Ons team is op vrijdag een dagje vrij. Bezoek dan de mooie omgeving met de verschillende grote en kleine attracties, zoals SnowWorld, Gaia Zoo of Mondo Verde.