Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

Ontspannen fietsen en wandelen in de prachtige Limburgse natuur: vanaf onze camping zijn er allerlei mooie routes beschikbaar. Bij de receptie zijn de diverse routes verkrijgbaar en we verwijzen u graag naar de VVV Zuid-Limburg.

Fietsen en wandelen bij Rimburg in Limburg

Limburg is uitstekend geschikt om te fietsen of wandelen. Vanaf de camping staat u meteen in de mooie natuur. Geniet van de volgende mogelijkheden:
  • Wandelen
    Tijdens het hoogseizoen kunt u onder begeleiding van gidsen van IVN meelopen met onze avondwandelingen in Limburg. Dit geeft u en uw gezin de ultieme gelegenheid om de natuur van Limburg en de omgeving verder te verkennen. U kunt heel makkelijk starten vanaf de camping. Er zijn diverse routes voor u uitgestippeld. Zo kunt u kiezen voor een route van 3, 8 of 12 kilometer. Wenst u nog meer keuze, dan kunt u de meerdere wandelroutes vanaf de camping en omgeving bekijken op de link van Wandelgids Zuid-Limburg. Dit is zeker de moeite waard is. Als u vanaf de camping start kun u dat doen met de nummers 176, 881 of 727.
  • Fietsen
    Zuid-Limburg heeft prachtige fietsroutes, waar u te allen tijde gebruik van kan maken. Ook vanaf de camping kunt u al op uw fiets stappen en op pad gaan. Als u hiervoor kiest start u bij knooppunt 41. U kunt de fietsroutekaarten voor Limburg verkrijgen bij onze receptie. Ben u benieuwd naar andere fietsroutes, kijk dan eens op route.nl.