Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is eeuwenoud en een absolute must om te bezoeken. Het kasteel kent zijn oorsprong rond het jaar 1375. Het is tevens een van de best bewaarde kastelen van Europa. U kunt hier een rondleiding krijgen en zelf ontdekken hoe het leven vroeger was.

Snowworld in Landgraaf

Snowworld in Landgraaf

Heerlijk Skiën, gewoon in Nederland: het kan! In Snowworld in Landgraaf kunt u uitstekend skiën. Bindt de ski's onder en vlieg van de piste! U vindt er 5 pistes, een funpark en verschillende restaurants.

Wereltuinen Mondo Verde

Wereltuinen Mondo Verde

Mondo Verde is een uniek park, omdat het verschillende wereldtuinen combineert met attracties en dieren. U kunt er wereldtuinen uit Italie, Japan, China en Australie bezoeken maar er is bijvoorbeeld ook een woestijn. u zult tijd tekort komen want er zijn ook super veel leuke attracties zoals een waterbaan, achtbaan en een Sky dive kabelbaan.

Klimcentrum Landgraaf

Klimcentrum Landgraaf

Klim tot grote hoogtes in het Klimcentrum in Landgraaf. Durft u het aan? Het Klimcentrum in Landgraaf biedt een heleboel klimfaciliteiten om heerlijk de hoogte op te zoeken. Dit klimcentrum is één van de grootste in Europa en een uitdaging voor alle klimmers. Er is ruim 25.000m² klimplezier, 1000m ziplines, een échte Alpine Coaster en er zijn 2 verschillende klimroutes voor elk niveau!

GaiaZOO

GaiaZOO

Een dagje naar de dierentuin? Kom naar GaiaZOO in Kerkrade. GaiaZOO beschikt over een heel groot aantal bijzondere dieren, er leven maar liefst 150 verschillende diersoorten. Volg de uitgezette route en mis er geen één. Natuurlijk zijn er ook verschillende speeltuinen voor de kinderen en kun je in meerdere horeca-gelegenheden terecht voor een hapje en een drankje.

Alsdorf Zoo

Alsdorf Zoo

Een dierentuin in Duitsland bezoeken? Dan is Alsdorf Zoo wat u zoekt. In Alsdorf Zoo vindt u een grote verscheidenheid aan verschillende dieren. Een dagje Aldorf is echt de moeite waard.

Thermen Museum Heerlen

Thermen Museum Heerlen

In Thermen Museum Heerlen komt u alles te weten over de thermen tot terug in de Romeinse tijd. Heerlijk relaxen in de Spa is iets dat ontzettend populair is. Maar wist u dat dit al door de oude Romeinen werd gedaan? Thermen Museum Heerlen neemt u mee terug naar de Romeinse tijd en onthuld alle geheimen die de thermen in Heerlen herbergen.

Nonke Buusjke

Nonke Buusjke

Nonke Buusjke is een Museumdorp aan de rand van de Schindveldse Bossen. Dit dorp neemt u mee naar het begin van de vorige eeuw, en laat u zien hoe het leven in Zuid-Limburg in die tijd was.

Kasteel Strijdhagen

Kasteel Strijdhagen

Kasteel Strijdhagen in Landgraaf is een prachtig kasteel dat u zeker wilt bezoeken. En dat komt goed uit, want u kunt er een rondleiding krijgen.