Reserveer hier uw kampeerplaats, safaritent of chalet

Glamping Limburg

Bij het zoeken naar een vakantiebestemming bent u vast wel eens de term 'glamping' tegengekomen. De term is een combinatie van de woorden 'glamorous' en 'camping'. Glamping staat voor kamperen met luxe in een unieke sfeer, middels een unieke accommodatie zoals een luxe Safaritent. Ook bij Camping De Watertoren heeft u de mogelijkheid om te kamperen met luxe! Waar wacht u nog op?

Glamping in Limburg

Wanneer je in de Safaritent stapt, merk je meteen hoe luxueus en rustgevend hij is. De voorkant is open waardoor u optimaal kunt genieten van het warme zomerweer. Verder is er een ingerichte keuken en zitgedeelte met tafel. Achter in de tent bevinden zich twee slaapcabines met comfortabele bedden, zodat u kunt genieten van een heerlijk nachtrust na lange fietstocht in de golvende heuvels van Zuid Limburg. Wie had het over primitief kamperen?

Luxe safaritent in Limburg huren

De luxe Safaritent heeft een oppervlakte van 40 m2 en is praktisch ingericht zodat hij nog ruimer lijkt. Het voordeel van een luxe Safaritent is dat u overal in de tent kunt staan, zelfs bij het koken! Geen pijntjes in de rug of uw hoofd stoten wanneer je een lekker stukje vlees staat te bakken. De luxe Safaritent heeft ruimte genoeg om al uw spullen op te bergen, waardoor u zeeën van tijd bespaart bij het inpakken wanneer u weer richting huis gaat!

Luxe safaritent in Limburg huren

Glamping Limburg

Safaritent: luxe en comfort

Een belangrijk kenmerk van onze Safaritenten is de luifel die zich aan de voorkant bevindt. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je ook met wat minder weer buiten kunt zitten. Op de veranda bevindt zich een loungeset om even te relaxen. Geniet van een hapje en een drankje met een puzzelboekje bij de hand! 

Glamping in Limburg bij de Watertoren

Er zijn geen sanitaire voorzieningen in de safaritenten, en er is geen stromend water aanwezig in de tent. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Verder zijn er natuurlijk standaard kussen en dekbedden aanwezig. Daarnaast is een lakenpakket verplicht en kan worden bijgeboekt voor € 8,- per lakenpakket. Heeft u een baby? Geen probleem! Er bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor slechts € 2,- per set per nacht. Gaat uw trouwe viervoeter ook mee? Maximaal 1 huisdier is toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht.

Op de dag van aankomst staat uw gekozen Safaritent vanaf 15:00 klaar en kunt u inchecken bij de receptie. Op de dag van vertrek vragen wij om de tent uiterlijk 10:00 te verlaten en uit te checken bij de receptie. 

Boek uw Safaritent!