Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Sanitair

Sanitair & Wasserette

Sanitair
Op de camping hebben we een luxe sanitair gebouw. Deze voorziening ligt centraal op de camping. Ons sanitair is ruim opgezet en bevat vloerverwarming, zodat het er het gehele seizoen door behaaglijk warm is.

Toiletten
Het sanitair bevat 3 herentoiletten en 2 urinoirs. Aan de kant van de heren is er ook 1 kindertoilet. Daarnaast zijn er 5 damestoiletten met eveneens 1 kindertoilet.

Douches en was cabines
Er zijn gescheiden douches aanwezig voor mannen en vrouwen. We hebben voor zwoel mannen als vrouwen 4 aparte douches beschikbaar. Daarnaast zijn er 3 wascabines voor dames en 3 voor de heren. Aan beide kanten is er ook een wascabine voor kinderen aanwezig. U kunt tevens gebruikmaken van 6 wastafels voor zowel de heren als de dames.

Het water in de was cabines en wastafels kan zowel koud als warm gebruikt worden en is geheel gratis. Als u wilt douchen zijn hier wel kosten aan verbonden. U dient hiervoor een sleutel aan te vragen bij de receptie. Deze sleutel kunt u opwaarderen met x-bedrag. Mocht er nog geld opstaan op het moment van uw vertrek, dan krijgt u dat bedrag uiteraard gewoon terug. De sleutel die u voor het douchen kunt gebruiken is dezelfde sleutel als voor de slagboom.

Overige voorzieningen
Het sanitair bevat ook nog de volgende voorzieningen:

- gehandicapte ruimte;
- babyruimte inclusief badje met sproeier;
- familiedouche met 2 douchekoppen;
- 6 afwasplekken voorzien van warm en koud water.

Wasserette
Onze camping is compleet met wasserette. Hier kunt u 2 wasmachines vinden en 1 droger plus strijkplak en strijkijzer. Als u gebruik wilt maken van de wasmachine of droger kunt u gebruikmaken van uw sleutel, die u ook voor de douches en slagbomen gebruikt. Via onze receptie kunt u geld op de sleutel zetten.

Kosten wasserette
Wasmachine:   €4,- per was (dit is inclusief vloeibaar wasmiddel)
Droger:              €2,50 per was (voor een programma van een half uur)

In de wasserette is ook een vriezer die u kosteloos mag gebruiken voor bijvoorbeeld uw koelelementen.


Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC