Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Recreatieteam

Ons recreatieteam voor alle leeftijden

Recreatieteam
Ons enthousiaste recreatieteam zorgt vanaf 15 juli tot en met 24 augustus voor extra activiteiten die leuk zijn voor jong en oud. De meeste activiteiten vinden in de buitenlucht plaats, maar mocht het weer niet meewerken dan hebben we sinds kort een nieuwe recreatieruimte ‘Kidsclub de Paddenstoel’ waar allerlei spelletjes gedaan kunnen worden. Deze nieuwe recreatieruimte kunt u vinden in de speeltuin.

Activiteiten
Hieronder kunt u een overzicht vinden van de activiteiten:

Elke ochtend om 10:00 uur: kinderen kunnen lekker dansen en knutselen in de recreatieruimte.
Elke middag om 14:00 uur: elke dag is er een nieuwe middagactiviteit zoals sport of spellen.
Elke avond om 19:00 uur: ’s avonds is er een meeleeftheater/kleuterkwartier.
Elke avond om 20:00 uur: we sluiten de dag af met een avondactiviteit zoals volleybal, voetballen, avondwandelingen of het spannend spel  zoals : Levend Stratego.
Elke dinsdag avond tussen 19.00 en 21.00: gezinnen die er samen op uit willen kunnen mee gaan met onze natuurwandeling. De natuurwandelingen zijn onder leiding van gidsen van IVN die precies weten waar de mooie plekken in de omgeving liggen.  

Wekelijks hebben we nieuwe thema’s die in elke activiteit terugkomen. Zo hebben we bijvoorbeeld ‘the Voice of Camping de Watertoren’ waarbij iedereen zijn of haar zangtalenten kan laten horen. Daarnaast hebben we leuke en spannende thema’s zoals Cowboys en Indianen, Geinige griezels of sportweek.

Elke dag zijn er leuke activiteiten, behalve op de vrijdag, want dan heeft ons recreatieteam een dagje vrij. Toch hoeft u zich niet te vervelen, in de buurt van onze camping zijn ontzettend veel leuke attracties zoals SnowWorld en GaiaZoo en Mondo Verde en veel kleine attracties. Ons team is de gehele zomervakantie aanwezig.Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC