Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Overige faciliteiten

Overige faciliteiten

Broodservice en vergeten boodschappen
Op onze camping de Watertoren hebben we een handige broodservice. Hier kunt u elke dag, ook op zondag, de lekkerste broodjes, stokbroden, Limburgse vlaaien en broden bestellen voor de volgende dag. Bestelt u uw brood voor 17:00 uur, dan hebben wij het de volgende ochtend vanaf 9:00 uur voor u klaarliggen in ons restaurant.

Uit ervaring weten we dat er bepaalde boodschappen zijn die onze bezoekers vaak vergeten in te slaan. Om die reden hebben we de ‘vergeten boodschappen’ bedacht. Denk hierbij aan koffie, thee, suiker, filterzakken, tandpasta en shampoo. Hiernaast hebben we ook gedacht aan de boodschappen die tijdens uw verblijf op kunnen raken zoals bier, frisdrank en wijn. Ook kunt u bij ons diverse streekproducten aanschaffen.

Wilt u tijdens uw verblijf gezellig barbecueën, dan kunt u bij ons diverse gasflessen kopen. Deze gasflessen zijn ook geschikt voor uw caravan. Daarnaast bieden we verloopstukken, verlengkabels, tentharingen, luchtbedden, vloeistof voor de chemische toilet en nog andere handige campingartikelen aan.

Milieustraat
Voor al uw afval hebben we ondergrondse containers waar u alles in kunt deponeren. Glaswerk en papier hebben aparte containers.

Bibliotheek
In ons restaurant hebben we een gezellig lounge gedeelte en een bibliotheek. U kunt hier boeken/tijdschriften lenen.

Wij werken samen met

  • Anwb
  • Recron
  • Dit is Parkstad Limburg
  • VVV Zuid-Limburg
  • ACSI
  • WTTC