Vragen? Bel ons: 045 - 532 17 47

Onze camping is geopend vanaf 3 april t/m 25  oktober 2020. Onze chalets verhuren we het gehele jaar. Ook kunt u het gehele jaar terecht op de camperplaats voor de slagbomen.Ons restaurant "Bei os op de camping" is ook vanaf 3 april weer geopend. Wilt u een feestje organiseren, kom gerust eens informeren naar de mogelijkheden.

In verband met de corona crisis, is ons sanitair helaas voorlopig gesloten. Heeft u dus zelf sanitaire voorzieningen in uw caravan of camper, dan kunt u gewoon komen. Het is niet druk en afstand houden van 1,50 mtr is geen probleem. Het chemisch toilet is open. Heeft u geen douche, dan is mogelijk om prive sanitair (hotelchalet) voor max. 2 uur per keer te huren. We hebben een inschrijflijst, zodat iedereen de kans krijgt om hier af en toe gebruik van te kunnen maken. We laten er elke keer 1 dag tussen, zodat wij deze goed kunnen poetsen.

Ons restaurant is helaas nog gesloten tot 1 juni. Het is wel mogelijk om in de weekenden friet en snacks en diverse menu's af te halen. Dit gaat dan op bestelling, via de receptie.

Mail ons op: info@campingdewatertoren.nl

Contactformulier