Reserveer hier uw kampeerplaats, safaritent of chalet

Camping Valkenburg

Zoekt u een camping in de buurt van Valkenburg? Camping De Watertoren ligt op korte afstand van dit gezellige stadje. Kom een weekje kamperen of huur een chalet in het Limburgse heuvelland. 

Vakantie nabij Valkenburg

Al jarenlang trekt Valkenburg aan de Geul vele toeristen en dat is niet gek! Het mergelstadje midden in het zuiden van Limburg, heeft verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die u niet wilt missen! Verblijft u op Camping De Watertoren, dan raden wij een dagje Valkenburg zeker aan. Ga op avontuur in de Kasteelruïne en Fluweelengrot en ga voor een afdaling in de Steenkolenmijn. Geniet van een prachtig uitzicht als u de kabelbaan neemt in Valkenburg. Of ga heerlijk relaxen in de thermen van Thermae 2000. De omgeving van de camping in Valkenburg ontdekt u het beste op de fiets, te voet of met een vespa of solex.

Omgeving Valkenburg

Camping omgeving Valkenburg

Kindvriendelijke camping bij Valkenburg

Voor kinderen is Camping De Watertoren een waar speelparadijs! Tijdens een vakantie op de camping vlak bij Valkenburg, zullen ze zich zeker niet vervelen. De twee buitenzwembaden zorgen voor volop waterpret. Mochten ze niet in het zwembad te vinden zijn, dan vast wel in speeltuin met air trampoline, klimwand en zandbak. Een balletje slaan bij de tafeltennistafels, een balletje schieten op het voetbalveld of een balletje gooien op de jeu-de-boulesbaan. Wat wordt het? Ook de fietscrossbaan is zeer populair op onze camping nabij Valkenburg. 

In het hoogseizoen worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Van knutselen, theater, sport & spel tot themadagen. De camping heeft een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden.

Op de camping

Overnachten op camping nabij Valkenburg

Kom vakantie vieren op onze camping vlak bij Valkenburg! Camping De Watertoren, in Landgraaf, is omgeven door een prachtige natuur. De camping biedt een ruime keus aan vakantiewoningen, chalets en safaritenten. Ook uw huisdier is van harte welkom. Ziet u het al zitten om te komen genieten midden tussen de Limburgse heuvels? 

Ook als u met eigen kampeermiddel naar Valkenburg op vakantie wilt, is De Watertoren de ideale camping. De toeristische kampeerplaatsen zijn geschikt voor een vakantie met het gezin, wandel- en fietsliefhebbers, maar ook voor een uitje met een sportclub. Met camper de omgeving van Valkenburg verkennen? De camperplaatsen zijn ook te huur voor een verblijf met de camperclub.

Wist u dat u ook bij ons kunt komen kamperen met Pinkpop? Zo verblijft u in de buurt van dit grootste evenement tijdens Pinksteren.

Reserveer nu