Reserveer hier uw kampeerplaats, safaritent of chalet

Camping Limburg met zwembad

Ontdek het mooie zuiden van Nederland op Camping De Watertoren! Onze camping in Limburg met zwembad is ideaal voor een vakantie met het hele gezin!

Bij vakantie hoort zwemmen!

Stelt u zich eens voor... kinderen die niet weg te slaan zijn uit het zwembad en dat midden in de prachtige natuur van Zuid-Limburg. Het optimale vakantiegevoel beleeft u op Camping De Watertoren in Landgraaf! Heerlijk voor de warme zomerdagen is het grote zwembad, met een diepte van 1,30m. De kleine vakantiegangers kunnen spetteren in het kinderbadje van 30cm diep. De twee buitenzwembaden zijn beide verwarmd en het hekwerk eromheen zorgt voor voldoende veiligheid. Aan de rand van het zwembad kunt u relaxen op het zonterras van het restaurant. Wilt u een boekje lezen maar heeft u niks bij u? Geen zorgen, leen een boek of tijdschrift uit de bibliotheek! Komt u genieten op onze camping in Limburg met zwembad?

Wat kunt u nog meer doen?

Uiteraard is er nog veel meer te beleven op De Watertoren. Zo heeft onze camping in Limburg ook volop speelmogelijkheden. Mochten de kinderen uitgezwommen zijn, dan kunnen ze naar hartenlust spelen op de diverse speeltoestellen, air trampoline, klimmuur en zandbak. Heeft uw kind de fiets mee op vakantie? De fietscrossbaan zal hem of haar helemaal bevallen! Ook voor de balliefhebbers is er genoeg te beleven op het voetbalveld, de jeu-de-boulesbaan of bij de tafeltennistafels.

Wist u dat wij een ijssalon op de camping hebben? Lekker voor de warme zomerdagen!

Alle faciliteiten

Kamperen of huren?

Een weekje in de meivakantie, eropuit met Hemelvaart of Pinksteren, of liever een weekendje Zuid-Limburg. Het kan allemaal!

De moderne chalets zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Verblijf in een luxe accommodatie met veranda en vaatwasser of kies voor een standaard chalet. In een aantal van de vakantieverblijven mag uw huisdier ook mee. 

Bent u op zoek naar een camping in Limburg met zwembad, waar u ook een tent kunt huren? In onze safaritenten ervaart u het echte kampeergevoel, maar wel met de gemakken van een stacaravan. De sanitaire voorzieningen liggen vlakbij. 

Ook met eigen tent, caravan, camper of vouwwagen bent u van harte welkom. Heeft u voorkeur voor een kampeerplaats in de buurt van het zwembad? Geef uw wens door bij de boeking! Voor een beetje extra comfort, zijn er de comfortplaatsen. Deze hebben naast elektriciteit een eigen watertappunt en afvoerpunt en een TV-aansluiting. 

Overnachten bij ons