Reserveer hier uw kampeerplaats, safaritent of chalet

Camping bij Maastricht

U heeft besloten om op vakantie te gaan naar Limburg, in de buurt van Maastricht om specifiek te zijn! Gelegen in Landgraaf, heeft Camping De Watertoren een unieke ligging tussen de heuvels van Zuid-Limburg. Dit maakt de Camping de ideale uitvalsbasis voor prachtige wandel -en fietstochten! Naast de mooie omgeving, zijn er ook voldoende voorzieningen op de camping aanwezig voor een heerlijke vakantie in in het zuiden van Nederland!

Camping in Limburg

De bosrijke omgeving en omringende heuvels, geven Camping De Watertoren extra charme. Om dit zelf mee te maken bieden wij verschillende kampeerplaatsen aan waar u kunt verblijven! Zo zijn er ruim opgezette kampeerplaatsen van 100 a 150 m2 die zijn voorzien van 6 ampère stroom. Voor iets meer luxe kiest u voor de comfortplaats. Deze zijn voorzien van 10 ampère stroom en een TV-aansluiting. Bovendien zijn er overal op de camping watertappunten te vinden!

Voor de mensen die met de camper komen, zijn er speciale camperplaatsen. Hier geniet u van een uitzicht over de weilanden en bosrijke omgeving, en bent u vaak ook getuige van een prachtige zonsondergang! Het gehele jaar bent u welkom om te verblijven op één van onze camperplaatsen.

Onbezorgd kamperen

Geen zin om de hele auto vol te proppen met bagage? Bij Camping De Watertoren heeft u ook de mogelijkheid om een accommodatie te huren! Kies uit één van onze prachtige chalets, waar u van alle gemakken bent voorzien! Daarnaast hebben wij ook Safaritenten om te kamperen met luxe! Ze zijn geschikt tot 6 personen en beschikken over een keuken, veranda en comfortabele bedden om te genieten van een heerlijk nachtrust in de Limburgse heuvels.

Bezoek Maastricht

Naast de gezellige camping is er natuurlijk nog veel meer te beleven! Wie aan Zuid-Limburg denkt, denkt meteen aan de stad Maastricht. Het is de plek waar oud en nieuw samenkomt, met vele bezienswaardigheden, leuke pleintjes en gezellige terrassen. Maastricht wordt niet voor niets 'de stad van de goede smaak' genoemd, want bourgondisch genieten is hier aan de orde van de dag!

Boek uw vakantie!