10000004

Bruce Springsteen en Pinkpop 2023

Bent u op zoek naar een kampeerplaats tijdens optreden van Bruce Springsteen en Pinkpop? Dan bent u bij Camping De Watertoren aan het juiste adres! Op korte afstand van het festivalterrein kunt u hier lekker tot rust komen na een lange (maar leuke) festivaldag. 

Dit jaar treedt Bruce Springsteen op op 11 juni en is Pinkpop op 16, 17 en 18 juni. Dit gezellige popfestival vindt plaats op het festivalterrein Megaland in Landgraaf, slechts 6 km van onze camping verwijderd. 

U kunt half oktober online een boeking doen op onze website. Dan staat alles online.

Gasten, die een mail gestuurd hebben, krijgen van ons van tevoren nog een mailing met informatie.

Heeft u geen kaartjes kunnen bemachtigen maar wel al een reservering bij ons gemaakt? U kunt op de dag van de kaart verkoop en de dag erna nog annuleren. Wij houden dan €25,- administratie kosten in van de aanbetaling, de rest krijgt u terug geboekt op uw rekening.

Annuleert u na deze dagen dan houden wij de regels aan zoals ze in onze voorwaarden staan. Het verplaatsen van de reservering is niet meer mogelijk.

Bij ons kunt u gemakkelijk online een plaats reserveren voor uw caravan – vouwwagen – camper of tent via onderstaande links. U kunt een plaats met of zonder elektra reserveren. Als u plaats met elektra wenst, dan dient u voor 4 nachten te reserveren (15 t/m 19 juni).

U kunt kiezen voor een basisplaats met 6 ampere elektra of een comfortplaats met 10 ampere en eigen water,tv aansluiting en afvoer.

Naast de camping hebben we een apart veld voor tentjes en auto’s indien men voor minder dan 4 nachten wil reserveren, zonder elektra.

Handig om te weten

Vanaf de camping hebben wij pendelbussen die 's middags en 's avonds naar Pinkpop rijden. Bij aankomst kunt u hiervoor een kaartje kopen. 

Voor aankomst ontvangt u van ons een informatie e-mail. Ons restaurant “Bei os op de Camping“ is de beide weekenden elke dag geopend. U kunt bij ons lekker ontbijten en lunchen. Ook hebben we lekkere warme maaltijden op onze menukaart staan.

Ook na Pinkpop kunt u nog gezellig nagenieten in ons restaurant / bar onder genot van een hapje en een drankje.